Vi kan tilby en hyggelig atmosfære og god mat i et gammelt og ærverdig bygg. Vi har ofte konserter med lokale artister som Falsen, Primavare og Ladies & Gentleman. Vi har Quiz den første onsdagen i måneden. Vi tar i mot selskaper i alle former; fra kor, foreninger, syklubber, vinklubber, fødselsdagsselskap til foreldregrupper som ønsker å møtes for erfaringsutveksling. Til slike anledninger benyttes det gamle pakkhuset på stasjonen. Rommet ligger avskilt fra kaféene slik at gjestene får være for seg selv.

Ås stasjon serverer hjemmelaget mat, både varme og kalde retter. Det selges velsmakende kaker, barrista kaffe og te. Det tilbys også kalde drikker, med og uten alkohol. Dersom man er mer enn 5 personer bør maten bestilles gjennom vår bookingmail (booking@aasstasjon.no) i forkant av arrangementet.

Bruk av lokalene i ukedagene er kostnadsfritt, så lenge man kjøper mat og drikke hos oss. Møterommet er populært og må derfor bookes i forkant. Det er ikke anledning til å nyte medbrakt ei heller ta med mat. Vi har kapasitet til å ta i mot selskap på inntil 30 personer.
Selskapslokalet følger samme åpningstider som kaféen. For arrangering av selskaper utover åpningstiden, vil det påløpe en administrasjonskostnad på kr 500.

Send forespørsel

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.