Veiledning i Koronatider

Petter er en av dem som fikk opplæringen sin på Ås stasjon plutselig avbrutt. Her kan du lese hvordan Petter og veileder fra Ås stasjon jobber sammen over den digitale plattformen Google Classroom,

Ås stasjon har tatt i bruk digitale plattformer for oppfølging, veiledning og opplæring av deltakerne på Ås stasjon. 

En som benytter seg av tilbudet er Petter«Dette er merkelige tider. Jeg hadde jo akkurat begynt på Ås stasjon med oppfølging og veiledning så jeg skal få avklart hvilke jobber jeg kan ha, ønsker meg og som eksisterer i regionen, kombinert med noen dager der jeg fikk arbeidspraksis som kafémedarbeider. Dette var bra, derfor var det kjedelig at alt dette ble annerledes på grunn av den situasjonen vi er i nå. Men jeg har klart å holde meg aktiv. Jeg er på nettet og ser på jobber, og mine veiledere har gjort lærerik informasjon tilgjengelig for meg digitalt.» 

På spørsmål om hva Petter synes om å bruke digitale plattformer forteller han at “- de er enkle å bruke.  “Særlig for meg som er vant til å bruke de ulike programmene som er tilgjengelig på Google Drive. Det er mulighet for utveksling av kommentarer knyttet til hver sak som deles med meg som bruker. Det er lett å gå gjennom det jeg får utdelt, og levere svar på oppgaver jeg får. Jeg har til nå ikke støtt på noen problemer eller noen funksjoner jeg savner.»