Hvem er vi?

Les mer om Follo Futura
Kontaktperson Ås stasjon:
Are Strandbakken

Velkommen til Ås Stasjon; Norges mest sjarmerende togstasjon! Vi er nesten som en "kinder"-overraskelse. På stasjonen driver vi kafé og interiørbutikk i landhandlerstil og det hele sys sammen av veiledning og opplæring av mennesker i omstilling. Ås Stasjon driftes av Follo Futura som er en av de beste arbeids- og inkluderingsbedriftene i Norge.

Kafeen er lun og hyggelig med rustikke sofagrupper og kafebord. Det serveres hjemmelaget mat og kaker. Stasjonsfruens sjokoladekake som vant kakeoppskriftskonkurransen i Norsk Ukeblad i 1957 er en nostalgisk favoritt. Fersk gjærbakst og brød fra United Bakeries stekes hver dag. På lunsjmenyen tilbys Stasjonsfruens kyllingsalat, Stasjonswrap, Pendler sandwich, Stasjonsmesterens tacosalat og Stasjonsburger. Høres dette fristende ut - sjekk vår meny!

Om du er tørst, kan du nyte baristakaffe, te eller mineralvann. Det er også muligheter for å få kjøpt et glass øl eller vin. Vi kan friste med en hyggelig og solrik stasjonshage som er innhyllet i prydbusker og grøntanlegg med uteservering.

Gave- og interiørbutikken i 2 etasje har en god blanding av nytt og gammelt. Hos oss finner du kjente merkevarer fra Bloomingville, Hübsh, Tetøsene og Nicolas Vahe med flere. Vi har flotte barneleker for de minste og gode barberprodukter fra Barbershop til menn.

Ås Stasjon har jevnlig arrangementer for liten og for stor, som quiz, konserter, utstillinger og barneaktiviteter.

På dagtid er Ås Stasjon en opplæringsarena for mennesker som ønsker å jobbe innenfor salg og service. Noe av det viktigste Ås Stasjon gjør er å bidra til at mennesker får en jobb å gå til, og komme seg tilbake til arbeidslivet. Som stasjonsbetjent hos oss får man en innføring i kaféfaget og forventninger som stilles i bransjen.

Hos oss kan du nyte flere timer og vi anbefaler at du «heller tar neste tog».
Velkommen!